Best cheese of APRIL 

  April will be the month of goat cheese  and sheep cheese    

 

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer 

Les affinés au vin

With wine 

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits

Les spécialités

The best one 

 

Best cheeses of the month      ... and our other cheeses  and the French AOC de France ...

Mild Cheese

Our cheeses : Brillat basilic , fresh cheeses from Ozo farm, with rose petal, Coeur de Gaume 

Other cheeses : Cabasses fresh goat, Banon , Rocamadour Charolais , gorgonzola , La Brousse or Brocciu from Corsica... 

Semi Strong Cheese

Our cheeses : Panier cendré, rouleau cendré , pavé de méan    , Fumé de Champagne , Saint Feuillien

Other cheeses : Saint -Marcellin , Saint-Nectaire , MorbierPouligny Saint -Pierre , Valencay ,

Les petits marcelins aux arômes de Lyon  

          

Strong Cheese

Our cheeses : Cochon'NezLathuy , Parfum de Blanche ...Pas de bleu

Other cheeses : Pont-l'Evèque , Maroilles , Munster au Gewurtztraminer , Brebis corses , Fourme d'Ambert

Sharp cheese

Our cheesesLi Vie Cinsy , Moellon "Beloeil"  

Other cheeses :  Aisy Cendré, dry Goat Cheeses, Crottin with Truffle oil ...

 

     

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,Madam, Sir, dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …