Best Cheeses of   DECEMBER 

                  

Our end year cheese board in gift box 

 

This year our cheese shop will be open 

Monday 21, Tuesday 22, Wednesday 23 and Thursday 24 of December  

Monday 28, Tuesday 29, Wednesday 31

from 8h30 to 12h 30 and from 13h to 18heures . (Wednesday until 5pm)

Where find Jacquy Cange cheeses?

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer 

Les affinés au vin

With wine 

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits

Les spécialités

The best one 

Best cheeses of the month...the list of our other cheeses  and the French AOC...  

Mild Cheese

Our cheeses : Senteur d'Automne, Brillat Truffé, Crémeux aux Noix or Crocandine, Pavé de Maffe with grape ...

Other cheeses : Beaufort from high mountain pasture, Farmer Mont d'or, Laguiole 18 month, Tome Crayeuse, Morbier, Pérail des Cabasses 

Semi Strong Cheese

Our cheeses : Pavé de Soignies, K' ré, Cochon' Nez, Saint Feuillien, Fumé de Champagne ...

           

Other cheeses : Tome with grape brandy, Pouligny, Saint-Nectaire, Coulommiers, Tomette from high mountain pasture (goat's cheese)

Strong Cheese

Our cheeses : Pom' CalvaTome du Plateau Ardenais, Moellon "Beloeil", Peket ...

Other cheeses : Farmer Munster , Farmer Pont l'Evèque, 

Ripened Barattes du Maconnais   and boutons d'Oc    

Sharp cheese

Our cheeses Fourme au Maury, Petit Bonsecours, Avesnois à la Trappiste ...

Other cheeses : Vieux Lille, Epoisses de Bourgogne, Stilton with Port  

 

        We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year 

 

 

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,Madam, Sir, dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …