Best Cheeses of January 

January will be the month of  Raclette ...   of Chateau d'Annecy cellar or Saint Niklauss from Switzerland 

and the month of hard cheese, produce during the summer... 

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer

Les affinés au vin

With wine

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits 

Les spécialités

The best one 

Best cheeses of the month...the list of our other cheeses  and the French AOC...     

Mild Cheese

Our cheeses : Senteur d'automne, Brillat Truffé, Tartufette,  fresh crottins of sheep cheese ... 

Other cheeses: Saint Félicien , Gaperon , Coulommiers , Fougeru , Laguiole ripened during 18 month , Beaufort d'Alpage

 

Semi Strong Cheese

Our cheeses : Li vie Cinsy , Bailli aux Orties , Saint Feuillien ...

Other cheeses : Chaource,  Saint  Nectaire ,Vieille tome ceronée    Comté Vieux , 

Le Bleu du Val d'Aillon  , Trappe d'Echourgnac with walnuts liqueur, l'Etivaz , Le Morbier du Jura , 

 

Strong Cheese

 Our cheeses: Fourme au Sauternes , Avesnois à la Trappiste , Moelleux à la St-Feuillien       , Bleu Gantois   

Other cheeses: Livarot , Pont l'Eveque , Munster fermier , Langres fermier , Le vieux Fribourg suisse ,

Sharp cheeses 

 Our cheeses: Petit Bonsecours , Moellon "Beloeil"  

 Other cheeses:  boulette d'Avesnes , Epoisses, Vieux Lille    

 

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,  Madam, Sir, Dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …