Best Cheese of  MAY 

                SILVER MEDAIL AT BELGIUM CASEUS AWARD 2008   

May will be the month of fresh cheeses

 Cheeses buffet "Cheese party's"

 

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer

Les affinés au vin

With wine

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits 

Les spécialités

The best one 

 

Best cheeses of the month...the list of our other cheeses  and the French AOC ...   

Mild Cheese

Our cheeses : Belgian Farmer Brie, and with herbs,

  Le Villée , crottins de chèvre ou de brebis

Other cheeses : Mozzarella buffala , Brocciu passu (Corsica) ripened  , Greek Feta 

Semi Strong Cheese

Our cheeses : panier cendré , rouleau cendré , ripened goat crottins

Other cheeses : Pélardon fermier , cabécous , figuettes , Crottin de Chavignol , Taupinette , Saint Marcellin ,

the Lavort auvergnat ...

                               

Strong Cheese

Our cheesesHerve fermier , Lathuy , Campenaire

Brique de Flandre  ,  ,  Pom'Calva .

Other cheeses : Langres , Epoisses de Bourgogne , Salers ...  

Sharp Cheese

Our cheeses : Moellon "Beloeil" , Pavé Montois ...    and a cheese

Other cheeses : Boulette d'avesnes ,Vieux Lille ... 

            

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,Madam, Sir, dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …