Best Cheeses of NOVEMBER

November will be the month of the Beaujolais   in accord with wines and cheeses  

 

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer

Les affinés au vin

With wine

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits 

Les spécialités

The best one 

 

Best cheeses of the month...the list of our other cheeses  and the French AOC... 

 

Mild Cheese

Our cheeses : Délice des Bois, Saint -GeorgesBrillat Truffé, Senteur d'Automne    

Other cheeses : Beaufort , la tome des Bauges , 

La Roue du Moulin Suisse     Saint Félicien ,

Saint-Marcelin from Lyon

Semi Strong Cheese

Our cheeses : Bouton Vigneron, Bourguignon  , Coeur de Gaume, K ' ré  ...  

Other cheeses Vacherin du Mont d'Or, Ossau Iraty Brebis from Pyrennees  , 

Tome  with grape brandy  

  Ripened Coulommiers (raw milk), Charolais from Urigny, Salers "Tradition" 

Strong Cheese

Our cheeses : Tome du Plateau ardenais, Campenaire, Bassigny with Port, Carré de Tourpes ...

Other cheeses : Gaperon  , blue cheese du Val d'Aillon , Blue cheese d'Auvergne (raw milk), Farmer Munster

                                        Hollande very old...

Sharp Cheese

Our cheeses : Peket, Blue cheese Gantois, Fourme au Maury (blue cheese)... 

Other cheeses : Vieux Lille, Boulette d'Avesnes or lDauphin ... Farmer Herve .     

 

 

 

 

Les fromages très forts

Nos fromages

Les autres fromages :         

          

Offre Limitée ... 

Il reste 50 Stilton (2 kg) au Porto .

Réservez les dès maintenant !

                       

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,Madam, Sir, dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …