Best Cheeses of   OCTOBRER

Octobrer will be the month of the " MONT D OR " VACHERIN comes back  

             

fromages traditionnels

Tradition

Les affinés à la bière

With beer

Les affinés au vin

With wine

Les affinés aux champignons

With Truffles

Les affinés aux herbes

With herbs

Les affinés aux fruits secs

With dried fruits 

Les spécialités

The best one 

 

Best cheeses of the month...the list of our other cheeses  and the French AOC...    

Mild Cheese

Our cheeses : Pavé de Maffe aux raisins, Saint GeorgesSenteur d'Automne ...

Délice des bois ...          

Tartufette  with white truffle                                   

Other cheeses : Chevrotin des Aravis, Tome de chèvre fermière, Coulomiers, mothais à la feuille, Rouelle du Pic, Brocciu Passu

Fleur du Maquis from Corsita

Semi Strong Cheese

Our cheeses :  Petit Paradis, Brique des Flandres    

Other cheeses :  Jersey Blue Suisse     , Saint-Nectaire , 

Bethmale (raw melk from Pyrennees), Laguiole, Gaperon ,

Strong Cheese

Our cheeses : Peket , Pom'Calva, Fourme au Sauternes  

Other cheeses : Maroilles fermier, Pont l'Eveque, Livarot, Mimolette old,

Sharp Cheese

Our cheeses : Avesnois à la Trappiste, Remoudoux, Pavé Montois  

Other cheeses : Causses blue cheese, boulette d'Avesnes, Cabecous and other ripened goat chees "Crottins" 

 

Home

News

Contact ou Info

Madame, Monsieur , cher client ,Madam, Sir, dear customer,

Si vous ne souhaitez plus recevoir cette page d’information sur « Les bons Fromages du Mois » , renvoyer moi ce courriel en indiquant dans l’objet : SUPPRIMER.

If you do not wish to receive any more this " list advice ", to send back I this e-mail by indicating in the object: UNSUBSCRIBE.

Gastronomiquement vôtre …    Yours Gastronomiquement …